cork'N'play
Cistella 0 items - 0,00€ 0
Cork 'n' Play

Les comandes s’enviaran mitjançant diferents empreses de transport segons cada zona.

Les despeses d’enviament poden variar segons la zona d’entrega i pot ser GRATIS per a comandes en promocions especials. El cost d’aquest es mostrarà en tot moment a la cistella de la compra.

Una vegada el producte hagi sortit de les nostres instal·lacions (no sempre poden sortir les comandes el mateix dia que realitzat la comanda) rebreu una comunicació. El termini d’entrega a la península és de 24/48 hores HÀBILS, excepte en entregues a poblacions molt allunyades de nuclis urbans o de difícil accés, en aquest cas el termini d’entrega pot ser major a les 72 hores hàbils.

Alguns productes poden tenir un termini d’entrega diferent. Per a conèixer el termini d’entrega de determinats productes contacti’ns.

El client es farà responsable dels costos de duana i impostos associats segons el destí de la recepció de la comanda. El transportista podrà cobrar els pagament de duana i/o els impostos d’entrega de la comanda segons el país d’entrega.

Per a enviaments a d’altres països el termini d’entrega pot estar entre 3-5 dies a Europa.

Si en el moment de l’entrega vostè no es troba present a la direcció indicada, la companyia de transports li deixarà un avís i es posarà en contacte amb vostè per poder concertar l’entrega.

Tanmateix s’ha de tenir en compte que una vegada facturada la comanda, qualsevol canvi de la direcció d’entrega, estarà subjecte a un cost addicional per part de l’empresa de transport aliè a Quercus2021.

Una vegada hagueu rebut el producte disposeu de 7 dies per avisar-nos de qualsevol problema de defecte de fabricació. Passat aquest termini es considerarà defecte per ús.

Preu enviament nacional: 2,99€

Preu enviament nacional: per imports superiors a 80€ les despeses d’enviament seran gratuïtes.

Per d’altres zones que no siguin nacional caldrà enviar-nos un correu per concordar el preu.

Enviaments internacionals

El client es fa responsable dels costos de duana i impostos associats segons el país de recepció de la comanda. El transportista podrà cobrar els pagament de la duana i/o els impostos de l’entrega de la comanda segons el país d’entrega. Els països que estan fora de la Comunitat Europea no tenen inclosos els costos de duana i poden estar subjectes a cobraments addicionals d’impostos.